telenet
La société-mère de Telenet promeut de nouveau une offre de fibre optique inexistante update ICT actualité Data News.
Liberty Global la société-mère de Telenet dans notre pays et aux Pays-Bas propriétaire à 50% de VodafoneZiggo avait été mentionnée dans la campagne comme partenaire technique. Suite aux questions posées par des journalistes, la campagne fut rapidement interrompue, et les sites web en Belgique et aux Pays-Bas se retrouvèrent hors ligne.
BASE.
Supersnel en veilig internet, overal in huis telenet.be.
Telenet TV op al je schermen: Het aantal schermen waarop men tegelijkertijd Yelo Play/Telenet TV kan kijken, is beperkt. Raadpleeg de Gebruiksvoorwaarden Yelo Play/Telenet TV zie telenet.be/algemenevoorwaarden. Installatie en activering. Aanbod geldig tot en met 15/11/2020 voor nieuwe Telenet internet-klanten.
Telenet: Het kantoor wordt een ontmoetingsplaats.
Kirsten Florentie legt ook de nadruk op sensibilisering. Bij Telenet vinden we het belangrijk dat alles wat we doen heel goed met elkaar in relatie staat. Bij Telenet streven we naar een betere kwaliteit van leven, niet alleen voor onze klanten.
2.10. Telenet NV Vlaamse Regulator voor de Media.
Op 17 juni 2014 heeft Telenet nv een partnerschap rond De Vijver Media nv gesloten.94 Telenet nv heeft een overeenkomst bereikt met de aandeelhouders van De Vijver Media nv om een participatie van 50% te nemen in het kapitaal van de audiovisuele mediagroep.
Telenet test 5G-netwerk in Leuven Agoria.
In dit Europese project waar meerdere Europese telecomoperatoren bij betrokken zijn, is Telenet de enige Belgische operator die onderzoekt op welke plaatsen er 5G-dekking moet zijn om een veilige en efficiënte mobiliteit te kunnen garanderen. En in het project Live-G onderzoeken Telenet en imec samen met onder andere facilitair bedrijf Videohouse en het Leuvense bedrijf THEOplayer hoe 5G een rol kan spelen tijdens de captatie en het live doorsturen van beelden van een sportwedstrijd.
telenet.be reviews Lees klantreviews over www.telenet.be.
Arrogantie en onvriendelijk gedrag ten top. Technische dienst telenet is niet meer normaal, als je hun via telefoon contacteert. Van uitspraken als: sluit uw telenet maar af als het u niet aanstaat tot zeggen dat je hun voor vragen niet moet bellen.
Telenet worstelt met ontbundelende klant De Tijd.
Mozambique laat zijn steenkool best in de grond zitten. Taylor Swift for Governor. Telenet worstelt met ontbundelende klant. Telecomklanten kiezen almaar minder voor dure all-in-onebundels en shoppen à la carte op basis van hun noden. Een moeilijke transitie voor de grote spelers.
Delanghe Telenet Center Engie Electrabel partner Telenet.
Het team van nv Delanghe staat klaar voor alle klanten voor alle info over de producten van Telenet zoals internet, vaste telefonie, digitale televisie maar ook voor mobiele telefonie en het Telenet-mobile Iphone-gamma natuurlijk ook voor de voordelige combinaties: One en OneUp.

Contacteer ons