2dehands
2de handsshop - 2dehandsshop.be.
Wij verkopen uw leuke interieur stukken en delen de winst. Heb je zin in een andere zetel of heb je nog plaats in een hoekje voor een kastje! Kom dan eens kijken. Je zal zeker iets vinden dat je kan gebruiken. Onze winkel is 1600 m vol shopplezier met een ruime parking voor de deur in de nabijheid van Gent Centrum.
Opgepast voor phishingberichten in naam van 2dehands Drupal.
Opgepast voor phishingberichten in naam van 2dehands. Opgepast voor phishingberichten in naam van 2dehands. 29 jan 2020. De jongste 2 weken krijgen we dagelijks meerdere meldingen van een valse e-mail die van 2dehands lijkt te komen, maar niets is minder waar.
Verkoop op 2dehands.be eindigt in achtervolging door Antwerpen: Waarom" geen identiteitscontrole op zoekertjessite" VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Pieter is kritisch voor 2dehands. Hij vindt dat het platform niet genoeg doet om te voorkomen dat mensen een vals profiel kunnen aanmaken. Waarom" moeten mensen geen kopie van hun identiteitskaart doorsturen" Volgens Vidanovski is dat ook geen waterdicht systeem. Een" kopie van een ID vragen heeft online weinig zin. Er bestaat zoiets als identiteitusurpatie. Daarbij neemt iemand de identiteit aan van een ander. Online is dat niet moeilijk. Je gebruikt de foto van iemand anders." Het platform beveiligen met identiteitscontrole zit er niet in. En wat met een identiteitscontrole, bijvoorbeeld met de Itsme-app? Daar botst 2dehands.be vooral op privacywensen van gebruikers. Zo'n' identiteitscontrole is een goede manier om het platform te beveiligen. Maar informatiebescherming is ook belangrijk. Er zijn veel mensen die niet graag al hun informatie met ons delen als ze een profiel aanmaken. Dat is hun goed recht." Vidanovski wijst er nogmaals op dat de overgrote meerderheid van de online verkopen veilig verloopt.
2dehands.be Officieel businesspartner van SafeShops.be.
2dehands.be werd opgericht in 1999 als een van de eerste zoekertjessites in Belgiƫ. Intussen is 2dehands.be met 42 rubrieken bijzonder populair: het aantal bezoekers stijgt nog elke dag. Zowel particulieren, als kleine en grote bedrijven bezoeken 2dehands.be: goed voor zon 700.000 bezoekers per dag.
2dehands Vking.
krachtige verwarming, vlak en getint glas aan alle zijden, gelaagd veiligheidsglas voor en achter, enkelvoudig veiligheidsglas links en rechts, ruitenwisser voor en achter, radiovoorbereiding Airconditioning Kunstlederen stoel stoelcontactschakelaar Veiligheidsgordel oranje ledzwaailicht groen Canopy ROPS/FOPS-niveau II Volume 5000L Laadvermogen 10.000 kg Motorvermogen 554, kW.
Tweedehands Nikon fotomateriaal, bodies en lenzen. - Foto Coudenys BVBA.
2dehands Fujifilm GFX100 body. 2dehands Sony FE Distagon T 35mm f/1.4 ZA. 2dehands Sony FE Distagon T 35mm f/1.4 ZA. 2dehands Nikon AF-S 24-120 f4G ED VR. Toevoegen aan winkelwagen. 2dehands Nikon AF-S 24-120 f4G ED VR. Fujifilm 2dehands Fujifilm X100.
2dehands Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
2dehands, Kapaza, eBay en Troc noteerden in de eerste week van januari al een stijging van 20% in het aantal items dat te koop werd aangeboden en die trend zal zich waarschijnlijk tot het einde van de solden doorzetten, bevestigt BeCommerce.
2dehands.be de meeste zoekertjes van Vlaanderen.
Waarom telewerken geen eeuwigdurende trend wordt. Waarom ons hele voedselsysteem op de schop moet. Met Bloovi en 100 ondernemers naar de Wereld Expo in Dubai. Pro's' in Ondernemers Coachen. 4 ondernemerscoaches delen hun inzichten en ervaringen om sneller te groeien.
Bpost en 2dehands gaan samenwerken.
Aleksandra Vidanovski, woordvoerder van 2dehands, stelt dat gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid de belangrijkste drijfveer zijn voor de samenwerking met Bpost. Door het gebruikers makkelijk te maken, hebben ze geen reden meer om zich tijdens het handelen te laten wegleiden van ons platform.

Contacteer ons